Qui sóc?

Sóc en Carles, i la meva missió és acompanyar-te en què desenvolupis el teu màxim potencial, convertint-te en la millor versió de tu mateix, i, sobretot, que gaudeixis del camí.

 

Llicenciat en Psicologia per la UOC i Diplomat en Ciències Empresarials per la URV, estic en constant formació, havent-la ampliada mitjançant un màster en psicologia clínica per adults i un postgrau d’especialització en coaching personal i organitzacional, disposant, així mateix, del Master Practitioner en PNL per l'Instituto Neuron.

 

Acompanyo a les persones en el seu creixement personal i professional mitjançant el coaching i l'assessorament psicològic, estan acreditat com expert en psicologia coaching pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 

La meva experiència dins el món de l’empresa em permet tenir una visió àmplia a l’hora d’acompanyar als meus clients en l’assoliment dels seus objectius.

 

Els meus valors,  que poso a la teva disposició, son l’equilibri personal, la passió per tot el que emprenc, el respecte i responsabilitat envers mi mateix i envers els altres i molta vitalitat a l’hora d’afrontar els meus reptes.

 

Si vols saber mes de mi pots clicar en els següents enllaços:

 

LinkedIn

 

About.me

Espai Coaching

Malgrat la possibilitat de fer les sessions per videoconferencia, disposo d'un Espai Coaching en el que es facilita  la conversa i el procés de canvi.

IMG_5454.JPG
IMG_5445.JPG