top of page
11274333_l_edited.jpg

COACHING PER A COMERCIALS

Quan estàs davant del teu client o del teu cap comercial vols posar en joc el millor de tu mateix.

T'acompanyo a descobrir els recursos que ja tens i dels que potser no n'ets conscient i que faran augmentar el teu nivell d'efectivitat i benestar.

11840859_ml_edited.jpg

 

Generalment les empreses donen als seus comercials una bona formació de producte, bona formació en tècniques de venda, però de cada vegada és més necessari treballar les anomenades "habilitats toves" o "soft kills", i això és més difícil de trobar.

En diverses sessions tindràs oportunitat de fer diferents coses:

 

Primer de tot, podràs parlar, en un entorn de confiança i seguretat, de quin és el teu moment actual en l'àmbit professional, com són les teves relacions amb els clients, companys i superiors, que t'agradaria que fos diferent, quines son les teves emocions, tant les positives com les negatives, tenint en compte que totes ens donen una informació molt valuosa.

I, a partir d'aquí, treballaràs, amb el meu acompanyament, aquestes "soft kills": les habilitats comunicatives, la gestió de les emocions, tot allò que consideres que et limita i quines són les teves fortaleses, sobre les que construirem una nova manera d'actuar i d'entendre la teva professió, per tal portar a terme els canvis que desitges.

bottom of page