COACHING PER A COMERCIALS

Quan estàs davant del teu client o del teu cap comercial vols posar en joc el millor de tu mateix.

T'acompanyo a descobrir els recursos que ja tens i dels que potser no n'ets conscient i que faran augmentar el teu nivell d'efectivitat i benestar.

 

Generalment les empreses donen als seus comercials una bona formació de producte, bona formació en tècniques de venda, però de cada vegada és més necessari treballar les anomenades "habilitats toves" o "soft kills", i això és més difícil de trobar.

En diverses sessions tindràs oportunitat de fer diferents coses:

 

Primer de tot, podràs parlar, en un entorn de confiança i seguretat, de quin és el teu moment actual en l'àmbit professional, com són les teves relacions amb els clients, companys i superiors, que t'agradaria que fos diferent, quines son les teves emocions, tant les positives com les negatives, tenint en compte que totes ens donen una informació molt valuosa.

I, a partir d'aquí, treballaràs, amb el meu acompanyament, aquestes "soft kills": les habilitats comunicatives, la gestió de les emocions, tot allò que consideres que et limita i quines són les teves fortaleses, sobre les que construirem una nova manera d'actuar i d'entendre la teva professió, per tal portar a terme els canvis que desitges.

Carles Rios Fernandez-Pacheco

Avda. Catalunya 29 3er 1a 43460 ALCOVER

Telèfon 683184228

carlesrios@psico-coaching.com

Boton-Whats-app.png
  • Icono social Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page