top of page
coach-407290__340.jpg

COACHING ONLINE

Constatem en el nostre dia a dia, tant en l'àmbit personal com en el laboral, que internet ha canviat radicalment la manera de comunicar-nos, obrint un ventall molt ampli de possibilitats.


Moltes empreses tenen presencia online i ofereixen els seus serveis a través de la xarxa.


El coaching no és diferent, també s'ha adaptat als nous temps i ara és possible gaudir de les sessions de coaching sense necessitat de desplaçar-se.


Les eines tecnològiques com el correu electrònic, àudio i videoconferència, telèfon, xat..., ens faciliten el contacte, amb la mateixa eficàcia i els mateixos resultats que si fos en el despatx o en la consulta. Tant és així que una gran part dels processos de coaching ja es realitzen fent ús de la xarxa.Quines avantatges podem trobar en el COACHING ONLINE?FLEXIBILITAT I COMODITAT

Sessió en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Només et cal un mòbil, tauleta o ordinador amb accés a internet per poder parlar amb el teu coach.ESTALVI DE TEMPS

En el nostre dia a dia, si hi ha alguna cosa que ens falta, aquesta és el temps.


El Coaching Online et permet estalviar aquest temps. No tens desplaçaments, embussos, problemes d'aparcament...


Aquests factors fan que et sigui molt més fàcil trobar una hora en algun moment del dia per reunir-te online amb el teu coach.MÉS OPCIONS PER TROBAR EL TEU COACH

El Coaching Online et dóna accés a molts més professionals que no pas les sessions presencials. La distancia ja no és un obstacle i no estaràs limitat als coaches que estiguin a la teva àrea.COACHING "CARA A CARA"

Molts ja estem acostumats a fer reunions de treball, o a parlar amb amics i familiars, mitjançant Skype, Hangout, o qualsevol de les plataformes de videoconferència.
Aquest "veure'ns les cares" fa que no hi hagi pràcticament diferencia entre una sessió de Coaching Online i una de presencial.Si en algun moment has dubtat en posar-te en contacte amb un coach per la incomoditat de buscar un temps de què no disposes, el Coaching Online et pot ser molt útil.

Pots reservar una primera consulta online gratuïta amb mi.

 

bottom of page